Kategori Dej og brød

Dej og brød

Sådan fremstilles Filo dej tartlets

At lave tartlets med phyllo dej er meget let, men som du har spurgt mig om emnet, fordi det ikke var helt klart for dig, har jeg gjort dig et trin for trin, så du er ikke i tvivl. Den første ting, vi har brug for at forberede dem, er: phyllo dej, smeltet smør, saks eller kniv og en form af muffins eller metalbægre eller enhver beholder, der kan gå i ovnen, og som tjener til at danne en tartlet.
Læs Mere
Dej og brød

Hurtigt brød i ristepose

God morgen ... Jeg er under angreb denne sæson, og jeg har ikke tid til noget, ved du grunden. Jeg tror, ​​jeg vil tage det mere roligt, fordi jeg ikke har tid til at studere alt grundigt, og jeg har sådan en "vidunderlig kakao" i hovedet, at jeg ikke ved, hvad jeg læser mere. Kom nu ... vi vender siden, og jeg vil give dig en opskrift, som jeg lige har forberedt efter min døgnvagt (det er mange timer, det er forfærdeligt, jeg ved), det er hvad det er.
Læs Mere
Dej og brød

Form til aftagelige quicher eller kager

Hej, i dag måtte jeg bringe dig en kage for at fejre, at vi allerede er mere end 21.000 venner på Facebook - vi kan godt lide fester mere end noget andet - men da det ikke har givet mig tid, vil jeg i det mindste vise dig formen, hvor vi skal forberede den . Jeg går ud på tjeneste, så hvis jeg ikke går i seng, vil jeg forsøge at komme ind i køkkenet, men jeg lover dig ikke noget ... :)) Denne aftagelige form, som du ser på billedet, er til quicher, men den bruges til æble- eller æblekager En anden frugt er en stiv form, fordi den er lavet af aluminium, men den vejer ikke, selvom den optager som alle andre.
Læs Mere