Kategori Spis i Portugal

Lissabon: Velsignede Pastéis de Belém
Spis i Portugal

Lissabon: Velsignede Pastéis de Belém

... Og forbandede ekstra kilo, som jeg allerede har med i min krop: D hilsener til alle fra Lissabon. Jeg tror, ​​det er første gang, jeg skriver på bloggen under en tur, men denne gang var det værd. Du husker bestemt den opskrift, som jeg for nylig har lagt dig fra Pastéis de Belém, der er så velkendt i verden, og at de er lavet af en hemmelig opskrift, der har sin oprindelse i det nærliggende Jeronimos-kloster ... Jeg var bare der og prøvede kagerne, og de er spektakulære, og kom igen, jeg må indrømme, at de ikke har noget at gøre med bloggen, men det må også siges, at efter at have prøvet et par af disse kager i flere ”betroede” Lisboetas - har jeg allerede lavet en lang Bagerirute gennem byen - Belém-ruterne er forskellige fra alle de foregående, meget mere sprøde, lækre, ristede ovenfor med en struktur, der gør dem unikke.

Læs Mere
Spis i Portugal

Lissabon: Velsignede Pastéis de Belém

... Og forbandede ekstra kilo, som jeg allerede har med i min krop: D hilsener til alle fra Lissabon. Jeg tror, ​​det er første gang, jeg skriver på bloggen under en tur, men denne gang var det værd. Du husker bestemt den opskrift, som jeg for nylig har lagt dig fra Pastéis de Belém, der er så velkendt i verden, og at de er lavet af en hemmelig opskrift, der har sin oprindelse i det nærliggende Jeronimos-kloster ... Jeg var bare der og prøvede kagerne, og de er spektakulære, og kom igen, jeg må indrømme, at de ikke har noget at gøre med bloggen, men det må også siges, at efter at have prøvet et par af disse kager i flere ”betroede” Lisboetas - har jeg allerede lavet en lang Bagerirute gennem byen - Belém-ruterne er forskellige fra alle de foregående, meget mere sprøde, lækre, ristede ovenfor med en struktur, der gør dem unikke.
Læs Mere
Spis i Portugal

Pão de Ló de Margaride, den autentiske

Rejser vi sammen til 1700-tallet? Guidet af lugten, der når Plaza de la República de Felgueiras og på første sal i et traditionelt portugisisk hus, er hjertet af en af ​​Portugals mest berømte slik. Et organiseret, rent kontor med en lang tæller i mørkegrå marmor, dekoreret træ og en vægt som før.
Læs Mere