Kategori Jeg siger det

Spoon Speed, som altid
Jeg siger det

Spoon Speed, som altid

Jeg har en blanding af nerver lige nu, utålmodighed til frigivelse og lidt ophobet træthed. Dette er dagens opskrift: Gå ind i en reform af køkkenet i glasset på din Thermomix®, og tilføj derefter et ansigtsløft til bloggen. Programmer pap til at dække gulvet, plastik, murere og malere i to hele måneder i Speed ​​Spoon.

Læs Mere
Jeg siger det

Spoon Speed, som altid

Jeg har en blanding af nerver lige nu, utålmodighed til frigivelse og lidt ophobet træthed. Dette er dagens opskrift: Gå ind i en reform af køkkenet i glasset på din Thermomix®, og tilføj derefter et ansigtsløft til bloggen. Programmer pap til at dække gulvet, plastik, murere og malere i to hele måneder i Speed ​​Spoon.
Læs Mere
Jeg siger dig

Forelsket i min lille familie

Jeg er vanvittigt forelsket i min familie. Jeg har ikke et øjeblik ñoño, jeg føler at jeg er heldig, og at jeg er privilegeret ba I dag, mens jeg ledte efter fotos til at lægge i rammer, som jeg købte til hjemmet, kunne jeg ikke få det fjollede smil, de sjove øjne, der studerede lykkebevægelser. Jeg har sat SD'en i computeren og har nydt at se deres ansigter.
Læs Mere
Jeg siger dig

Den valencianske himmel er Starlight

Jeg vågner op Jeg har drømt om himlen fra min barndom. Jeg var i min bedsteforældres landsby og hørte på græshopperne, strakt ud på græsset på gården gemt blandt vinmarker ... Sommeraftener er sådan, magisk. Mine kusiner, vaskeriet er din ustoppelige sonikvæt med rindende vand. Vi er frie Himmelen er plethorisk, og mens du ser på det uendelige, tænker det spædbarnhoved over, hvor små, ubetydelige og flyktige vi er.
Læs Mere
Jeg siger dig

Tiårsdagen tasken er her

Vil du lade os gå med dig på stranden i sommer? Og til købet? Og for en tur med venner? Vil du have, at vi tager bøgerne og tupperen til at arbejde? Er allerede her Nu har vi endelig 10-års jubilæumsbag Speed ​​Spoon. Vi fangede næsten tyren mellem arbejde, skift og den vanskelige beslutning om at vælge en farve, størrelse, tegning ... Tror ikke, at vi ikke har haft en intens debat.
Læs Mere
Jeg siger det

Hvad synke at vælge

Holaaaa !!! Er du klar til at reformere dit køkken? Du ved allerede, at jeg ændrede min for lidt siden, og jeg siger, at du fra fredag ​​den 13. oktober kan se det fuldstændigt i MICASA Practica-magasinet, som du allerede finder i dine kiosker. Det har været en anden oplevelse ... Vi havde det en god tid at forberede rapporten med Cristina og Pilar, og jeg - jeg kan godt lide de små ting derhjemme - har fået mig til at se frem til at få denne mulighed.
Læs Mere