Kategori Køkken til børn

Køkken til børn

Let jul opskrifter at forberede med børn

Nu hvor det er jul og børnene skal være hjemme uden skole, er det et godt tidspunkt at lave mad sammen med dem derhjemme. Her foreslår vi nogle lette juleopskrifter, som de kan starte i køkkenet og blive underholdt. Der er intet bedre end at se hele familien sammen "med hænderne i dejen." Husk, at denne jul farver Speed ​​Spoon-børnene Camilo og vores traditionelle juletyrkiet.
Læs Mere
Køkken til børn

Julepynt ideer

Det er på tide at dekorere huset til jul, og jeg er overbevist om, at husets børn er en opgave, der gør dem vanvittige. Tænkte på dem og den mængde forme, vi har hjemme og for at spare, hvorfor ikke bruge det, vi allerede har til rådighed ... Se, hvor smuk denne Nordic Ware®-form er tilbage med en smule mose, et stearinlys og juledetaljer Jeg er sikker på, at du allerede er hjemme ... Det er tid til at give dig ideer ... Vi har fundet vidunderlige ting at lægge på bordet.
Læs Mere
Køkken til børn

Aubergine fyldt med ratatouille og æg

Jeg troede, denne opskrift var allerede lavet, fordi ratatouille kan bruges til så mange ting ... men det viser sig ikke, så i går var dette vores måltid. Unik skål ledsaget af dessert, kaffe og tilbage til arbejde. Jeg benyttede også lejligheden til at tjene nok, så hvor meget vil jeg give dig nogle ideer.
Læs Mere
Køkken til børn

Cookie gaveæsker, det er sådan de er lavet

De er fantastiske, lette, farverige og kommer ganske billige ud. Hvis du er smart og ved, hvor du kan købe bådene - ved du allerede, at i en fysisk butik koster de en pasta, bedre for en distributør - vil du være som en dronning, eller i det mindste tror jeg det, ikke? : D Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Jeg vil gerne takke alle, der har været med os på #encuentroVC i Madrid.
Læs Mere
Køkken til børn

Khanimambo chokolade slikkepinde

I dag modtog jeg en e-mail, der berettigede alt det arbejde, der blev investeret i Speed ​​Spoon. Det er ikke det, at jeg ikke bliver ophidset, hver gang en opskrift fungerer for dig og den første, men der er ting, der er svært at slå. Intet kan fylde dig mere end dit arbejde tjener til at se et barn nyde og smile. Beskeden er blevet sendt til mig fra Afrika ... Alexia blev grundlagt i 2007 og med 24 år gamle “Khanimambo”, en NGO, der fungerer, så fremtiden for 200 børn er forskellig fra deres forældres.
Læs Mere
Køkken til børn

Blomkål tortilla, opskrift egnet til diæter

Så snart jeg opdagede denne opskrift i et magasin, vidste jeg, at jeg måtte prøve den med det samme. Og jeg kommer ikke ud af min forbløffelse, fordi ja, en blomkål tortilla er mulig. Og ikke kun for dens tekstur og volumen, men også for dens smag. Det er ikke en saftig spansk tortilla eller vores taske kartoffelomelet, der har løst en presserende middag i mere end en nat, men det er ikke dårligt, og det er også "let".
Læs Mere